Lofotkraft Bredbånd støtter Flakstad Idrettslag

Illustrasjon av Vestlofoten Flerbrukshall
Illustrasjon av Vestlofoten Flerbrukshall

Støtter idrettslag og dugnadsinnsats med flerbrukshall i Flakstad: Gjennom strømkonseptet Idrettsstrøm fra Polar kraft har Lofotkraft Bredbånd over flere år støttet idrettslag på Værøy, Røst, Moskenes, Vestvågøy og Austvågøy. Fra 1. januar 2024 går støtten på 1 øre pr kWh Lofotkraft Bredband bruker til å støtte Flakstad Idrettslag.

Ida Malnes, salgs- og markedskonsulent i Lofotkraft Bredband, er imponert over dugnadsånden i Flakstad og ikke minst over at idrettslaget nå er i ferd med å få realisert drømmen om en flerbrukshall i kommunen. En hall som garantert kommer til å skape trivsel og bolyst for innbyggerne i både Flakstad og Moskenes.

-Vi har mange trofaste kunder i Flakstad, og for oss i Lofotkraft Bredbånd er det viktig å gi noe tilbake. Idrettsstrømavtalen sikrer at vi støtter idrettslag og dugnadsinnsats med flerbrukshall i Flakstad, slik at vi klarer på en fin og enkel måte å gi noe tilbake til lokal idrett, avslutter Ida.

Ida Jenssen Malnes, Salgs- og markedskonsulent, Lofotkraft Bredbånd. Foto: Tore Berntsen, Visualdays.no
Ida Jenssen Malnes, Salgs- og markedskonsulent, Lofotkraft Bredbånd. Foto: Tore Berntsen, Visualdays.no

Støtter idrettslag og dugnadsinnsats med flerbrukshall i Flakstad

Polar Kraft AS er et nasjonalt strømselskap med et solid nordnorsk lokalt fotfeste. Selskapet har satt seg som mål å bli den foretrukne strømleverandøren i Nord-Norge. I dag nærmer selskapet seg 90.000 kunder. Man jobber videre med å vinne markedsandeler basert på konkurransedyktige priser. I tillegg kommer et sterkt samfunnsengasjement, lokalt eierskap, høy kompetanse og høy kundetilfredshet. Polar Kraft AS har produkter og konsepter som skiller selskapet ut fra resten av strømbransjen. På denne måten trekker man til seg kunder på bakgrunn av flere faktorer enn bare pris.