4 heldige vinnere ble med oss til Aspmyra stadion

Vinnere av billetter til Bodø/Glimt kamp på Aspmyra
Vinnere av billetter til Bodø/Glimt kamp på Aspmyra

Sammen med Vesterålskraft Bredbånd delte vi ut 4 billetter til heldige vinnere som fikk se årets siste Eliteseriekamp mellom Bodø/Glimt – Sarpsborg08.

Altibox er hovedsamarbeidspartner for Eliteserien, og som Altibox-leverandør gav det oss muligheten til å ta med 4 heldige vinnere til Bodø for å se årets siste Eliteseriekamp på Aspmyra stadion.

For våre heldige vinnere startet alt med en konkurranse på Facebook hvor de kunne tagge noen de ønsket å ha med seg på kamp. En velvalgt tagg, en god dose flaks og en telefonsamtale senere kunne vi opplyse om at den heldige vinneren fra Lofotkraft Bredbånd var John Inge Berg fra Ballstad, mens det var Anette Glad Pedersen som ble vinner hos Vesterålskraft Bredbånd.

Premien bestod ikke bare av billetter til fotballkamp, men den dekket også flybilletter, hotellovernatting og middag for to i Bodø. De ble også delt ut goodie-bags til vinnerne med flotte effekter fra begge selskapene.

Kronerulling og cupfinalen i 84

Hva gjorde at du deltok i konkurransen?

–  For å vinne så klart! Men ja, fotballinteressen går vel helt tilbake til midten av 70-tallet, forteller John Inge Berg.

For med oss fra Lofoten har vi John Inge Berg som valgte å ta med seg sin lillebror, Pål Berg. De er begge bosatt og oppvokst på Ballstad. Når vi kommer inn i lobbyen på hotellet er det to meget blide karer som møter oss på Scandic Havet.

Det var heller ikke vanskelig å skjønne at dette var vinnerne, for John Inge hadde på seg den trofaste Glimt capsen sin, og den har fulgt han helt siden cupfinalen i 95.

Brødrene John Inge Berg og Pål Berg fra Ballstad ble vinnerne fra Lofotkraft Bredbånd
Brødrene John Inge Berg og Pål Berg fra Ballstad ble vinnerne fra Lofotkraft Bredbånd

Virkelig Bodø/Glimt tilhengere

– Men ja, jeg er jo en virkelig Bodø/Glimt tilhenger, sier John Inge Berg. Han kan fortelle at da Bodø Glimt var på konkursens rand for en del år tilbake, så var det Ballstad som tok initiativet til en kronerulling for å samle inn penger til klubben.

– Jeg tror det fortsatt den dag i dag henger et oppslag på kontoret til Bodø Glimt skrevet om sønnen til Pål Berg i forbindelse med kronerullingen. Han var da 4-5 år og kom hjem fra barnehagen og kunne fortelle at han ville gi bort sparebøssen sin til Bodø/Glimt. Så det viser hvor mye Bodø Glimt betyr for Ballstad og ikke minst for familien Berg på Ballstad.

– Ballstad kunne overrekke en sjekk på 5000 kroner, dette var jo ment som en start, men det satte i gang en bølge og en positivitet som gjorde at flere ønsket å bidra, forteller John Inge Berg.

Fiber, Tv og poeng

Helt siden fiberen kom til Ballstad har John Inge vært kunde av Lofotkraft Bredbånd. Det å ha en lokal leverandør gjør at det sjeldent er problemer og følgelig har jeg vært fornøyd siden dag 1.

Jeg må jo selvsagt innrømme at jeg ikke er flink å bruke Tv-poengene, de eneste poengene jeg følger med på er kamp poengene. Men jeg er likevel fornøyd med det jeg har i dag og hvordan tingene bare fungerer avslutter John Inge.

Og vi som aldri vinner noe..

Anette og Bent Are hadde allerede bestemt seg for at de ville gjøre noe spennende i helga, kanskje til og med reise bort. Så feriedagen var allerede booket. Men akkurat hvor de skulle, det visste de ikke helt. Ikke før det ringte i fra Vesterålskraft Bredbånd..

– For Anette er jo dette første kampen hennes på Aspmyra stadion så det er jo ekstra spennende sier Bent Are og fortsetter, Jeg er stor fotballfan og har fulgt Glimt i mange år mens Anette har vært sidepassasjer. Jeg tror kanskje fotballinteressen kom litt snikende på henne for plutselig så stod også hun i sofan og ropte når Glimt scorer.

Som gode fiberkunder, faktisk helt fra oppstartsåret 2005, har de vært kunde hos Vesterålskraft Bredbånd.

– Det er noe med den lokale kundeservicen og kjente fjes på kontoret som hjelper deg umiddelbart når det er problemer som virkelig utgjør det lille ekstra. Av og til blir det selvsagt noe på chat med kundesenteret, men de gode svarene og vittige kommentarene har vært så gode at de har jeg lagret og leser innimellom bare fordi at de er morsomme og skaper god stemning ut av noe som var et problem.  Så bare fortsett med det dere gjør, og gjerne fortsette med sånne her konkurranser også, avslutter Anette.

God stemning på stadion

Selv om temperaturen krøp ned mot minus 8, var stemningen på stadion upåklagelig. Det ble ett mål i hver omgang og en flott avslutning på Eliteserien for Bodø/Glimt. Og våre heldige vinnere var skjønt enig om at denne kampen var en flott opplevelse.

Vi gratulerer Bodø/Glimt så mye med årets seier og alle våre lesere, følgere og venner en riktig god jul.

Kamp 1200x800
IMG_3817